Hatayspor’un Yakın Takibi Sürüyor!

0
238

hatayspor8Liderin en yakın takipçisi Spor Toto Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor, büyük bir üstünlükle götürdüğü Çankırıspor karşılaşmasından 1-0 galip ayrıldı ve takibini sürdürdü. Hatayspor’un iki şutu direkten dönerken, konuk ekip Çankırıspor’da karşılaşmanın ikinci yarısında penaltı atışından yararlanamadı.

Ligin son sırasında bulunan ve ligde kalma mücadelesi veren Çankırıspor’u geçtiğmiiz hafta sonu evinde konuk eden Hatayspor, karşılaşmaya hızlı ve etkili başladı. Rakip kalede etkili ataklar geliştiren Hatayspor’un ilk yarıdaki en etkili pozisyonu 45. dakikada oldu. Gökhan Ünver’in sağdan ortasında Volkan topu göğsüyle topu indirip Ömer Bozan’a verdi. Ömer’in sert şutu kale direğinin dibinden avuta gitti.

hatayspor9

İkinci yarıda da etkili futbolunu elden bırakmayan Hatayspor, 58’de yine gole yaklaştı. Serkan Koç’la verkaç yapan Serbay Yağız’ın şutu üst direkten geri döndü. 65’te ise bu kez Ömer Bozan’ın ceza alanı dışından vurduğu sert şut yine üst direkten geri döndü.

74. dakikada ender gelişen Çankırı ataklarından birinde Ozan Çetinkaya kontraatak ile Hatayspor ceza alanına girdi ve kendini yere bıraktı. Hakem de bu pozisyonda penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına geçen Ahmet Turan Solak, topu dışarı gönderdi.

86’da Hatayspor savunmasında topu alan Enes Sığırcı, topu 60 metre sürerek Çankırı ceza alanına girdi. Ceza alanı içerisinde oluşan karambolde topu İbrahim Taylan’a verdi. İbrahim’de Hatayspor’a hayat veren golü attı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca, Hatayspor sahadan 3 puan ile ayrıldı ve lideri takip etmeye devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here