Hatayspor’da Gündem Transfer!

0
190

Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdüren Hatayspor, bugün Gümüşhanespor ile hazırlık maçı oynayacak. Hatayspor-Gümüşhanespor maçı saat 16.00’da başlayacak.

Antalya Lara’da hazırlık çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlılar, 2. Ligin güçlü ekiplerinden Gümüşhanespor ile hazırlık maçına çıkacak. Gümüşhanespor maçında Teknik Direktör İlhan Palut, oyuncuların son durumu ve yeni transferleri görme fırsatı bulacak.

Hatayspor’da 3 Transfer

Öte yandan hazırlıklarını sürdüren Hatayspor, Kastamonusporlu Faruk, Erzurumsporlu Murat Paluli ile Kırklarelisporlu Sinan’a imza attırdı. Üç futbolcuda Bordo-Beyazlı kulüple 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kastamonuspor’dan alınan Faruk, ön stoper ve orta saha oyuncusu, takımında 3,5 yıldır ilk 11 oyuncusu, başarılı ve deneyimli bir orta saha oyuncusu. Kırklarelispor’dan alınan Sinan Kurumuş, santrfor oynuyor. Kırklarelispor forması altında bu sezon ilk yarıda 9 gole imza attı. Sinan’ın Hatayspor’a transferinde kulübüne 325 bin lira ödenecek. Erzurumspor’dan alınan Murat Paluli ise sağbek oyuncusu. Erzurumspor’da forma giyen Murat, Türkiye’nin en iyi sağbek oyuncularından ve Fenerbahçeli Şener’e alternatif gösterilen bir isim. Murat, ikinci yarıda Hatayspor forması giyecek.

Palut, takımı güçlendirmek adına Hatayspor Kulübü olarak, Bugsaşspor’da oynayan Ömer Bozan ile ilgili girişimlerin devam ettiğini de belirtti.

Hamza Efendi, Hatayspor’a Sponspor Oldu!

Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor’un altyapısına da Hamza Efendi Baklavaları sponsor oldu. imza töreni sonrası “Hayırlı uğurlu olsun” sözleri sarf edildi.