Hatayspor’da Göztepe Seferberliği!

0
95

hatayspor3Spor Toto 2. Lig play-off Çeyrek Final rövanş maçı sonunda Yeni Malatyaspor’u diskalifiye eden Hatayspor, Yarı finalde ise grubunda bulunan Göztepe A.Ş. ile eşleşti. Yarın oynanacak olan yarı finalin zorlu karşılaşması için tüm Hataylı sporseverleri maça davet eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Yarınki maçta takımımıza sahip çıkalım” dedi.

PTT 1. Lige çıkma mücadelesi veren temsilcimiz Hatayspor, play-off maçındaki ilk engeli aştıktan sonra yarın Antakya Atatürk stadında, yarı final maçında eşleştiği Göztepe A.Ş.’yi konuk edecek. Yarı finalin ilk maçını evinde oynayacak olan Hatayspor’a bir destek çağrısı da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Savaş’tan geldi.

Zorlu maç öncesi Hatay’daki tüm sporseverleri bu zorlu karşılaşmada takıma sahip çıkmaya davet eden Belediye Başkanı Savaş; “Hatayspor’umuzun, Yeni Malatyaspor’u yenerek yarıfinale yükselmesinin sevincini yaşıyor ve bu başarıda emeği olan herkesi tebrik ediyorum. İlimizin tüm renklerini ve bütün hemşerilerimi, 23 Mayıs Cuma günü (Yarın) saat 16.30’da Atatürk Stadyumun da oynayacağımız Göztepe maçına davet ediyorum. Yarınki maçta takımımıza sahip çıkalım” diye konuştu.

Yarın final maçının ilk maçını yarın Göztepe A.Ş. ile evinde yapacak olan Hatayspor, bu maçını rövanşını 27 Mayıs Salı günü İzmir Atatürk standında yapacak. Temsilcimiz Hatayspor, yarı finalde de rakibini elemesi halinde 31 Mayıs Cumartesi günün final maçını tarafsız sahada ve tek maç eleme usulüne göre oynayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here