Hatayspor’a Transfer Şart!

0
57

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Özlenen Şampiyonluk İçin Reçeteyi Belirledi…

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, yazılı bir açıklama ile Hatayspor’un PTT 1. Ligine çıkmasının en büyük istekleri olduğuna dikkat çekerek bunun içinde önemli transferlerin yapılması gerektiğine işaret etti.

2. Lig Kırmızı Grupta geride kalan ilk yarıda topladığı 27 puanla dördüncü sırada tamamlayan Hatayspor’un kadrosunda her ne kadar kaliteli futbolcular olsa da mevcut kadronun şampiyonluk için yeterli olmadığına değinen Taraftarlar; “Şampiyonluk isteniyorsa ara transfer döneminde takıma en az 3-4 futbolcu takviyesi yapılması zorunludur. İlk yarı sonunda yapılan değerlendirme toplantısında Hatayspor Kulübü Başkanı Hikmet Çinçin’in mali tablonun yeterli olmadığını, transfer için taze paraya ihtiyaç olduğunu açıklamasının ardından uzun süre geçmesine rağmen kamuoyunda bir hareketlilik olmaması bizleri derinden üzmektedir. Hatayspor kişilerin değil tüm Hataylılarındır. O nedenle herkes bu soruna çözüm için elini taşın altına koymalıdır” şeklinde görüş belirtti.

Hatayspor’un şampiyonluk potasında iken bu fırsatın kaçırılmaması ve bir an önce transferler gerçekleştirilmesi gerektiğine de değinen dernek yönetimi bu konuda Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a da büyük görev düştüğünü kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here