Hatayspor Yönetiminden Başkan Savaş’a Ziyaret!

0
123

Antalya Bellek’te kamp çalışmalarını sürdüren 2. Lig temsilcilerimizden Hatayspor’un Başkanı Hikmet Çinçin ve yönetim kurulu üyeleri, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaşı makamında ziyaret ederek, takımın son durum u hakkında bilgiler verdiler.

Hatayspor Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin, yönetim kurulu üyeleri Halil İbrahim Toysal, Abdurrahman Taşçıoğlu, M. Ali Yüksel, Yusuf Akbay, Rasim Öztürk, Şahin Akbay ve Serdar Güven ile birlikte Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Kulüp Başkanı Çinçin, takım son durumu hakkında bilgiler vererek; “Takımımız Antalya Belek’te kampında ikinci yarı hazırlıklarına tempolu bir şekilde devam ediyor. Başarılı geçen kamp çalışmalarında, eksikliği hissedilen bölgelere transfer çalışmalarımız devam ediyor. Beşiktaş altyapısından U-20’de oynayan Mertcan Aktaş’ı sezon sonuna kadar kiraladık. Samet Aybaba hocamız tavsiye etti. Santrafor arkasında ve her iki kanatta da oynayabilen hızlı, fizik gücü iyi seviyede bir futbolcu! Stoper mevkiinde oynayan bir futbolcuyu daha transfer etmeyi düşünüyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Savaş, bugüne dek olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Hatayspor’a maddi ve manevi her türlü desteği sağlamayı sürdüreceklerini ifade ederken, sezonun ikinci yarısında Hatayspor’a başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here