Hatayspor Taraftarından, İşadamlarına Destek Çağrısı!

0
101

hatayspor taraftar2Ligde yeniden liderlik koltuğuna oturmanın mutluluğunu yaşayan Hatayspor’un Taraftarlar Derneği, bir bildiri yayınlayarak, Hatayspor yönetimi ve futbolcularına olan inançlarından hiçbir şey kaybetmediklerini belirttiler. Dernek yöneticileri Hatayspor’un şampiyonluk hedefinde koşarken, Kulüp Başkanı Jan Baram’ın yalnız bırakılmasına bir anlam veremediklerini de duyurdular.

Taraftarlar Derneği, geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçta takımı desteklemek adına Çanakkale’ye gitmek için araç tahsis eden, Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri’ye ve ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sezon başından bugüne kadar Hatayspor Başkanı Jan Baram’a, yönetimine, teknik heyete ve futbolcu kadrosuna olan inançlarından bir şey kaybetmediklerini ifade eden Dernek Yöneticileri açıklamalarında şunları ifade ettiler;

“İnandığımız bu kişiler bize şampiyonluk sevinci yaşatacaktır inşallah. Hatayspor şu an lider ve şampiyonluk hedefine koşarken maalesef Başkan Jan Baram yalnız bırakılmış durumda. Şehirde ise şampiyonluk havası yok. Bu durumu taraftarlar olarak anlayabilmiş değiliz. Hatayspor’a bu dönemde Hataylı tüm işadamlarından maddi ve manevi destek bekliyoruz. Hatay’da kazanıp memleket takımına tek kuruş hayrı olmayan işadamlarını vicdanları ile baş başa bırakıyoruz.

Son sözümüzde Hataysporlu futbolculara! Sevgili futbolcu kardeşlerimiz, sizi seviyoruz ve sizlere inanıyoruz. Geride kalan son 7 final maçını kazanarak şampiyonluk sevincini birlikte yaşamak istiyoruz. Futbolcularımızın artık maddi sorunları bir tarafa bırakıp onur mücadelelerini sahaya yansıtmalarını bekliyoruz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here