Hatayspor Taraftarı İnancını Yitirmiyor!

0
328

hatayspor taraftar6Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, yapılan yazılı açıklama ile Tokat yenilgisi sonrasında üzüntü içerisinde olduklarını belirtti. Kaybedilen maçlara rağmen takımı yalnız bırakmayacaklarını kaydeden Taraftarlar ayrıca şu açıklamaları yaptılar;

“Spor sevdamız Hatayspor’un başarıya ulaşması için daima takımının destekçisi olan Taraftarlar Derneği olarak son oynanan Tokatspor maçında alınan yenilginin üzüntüsü içindeyiz. Rakibi karşısında iyi mücadele etmesine rağmen Hatayspor’un sahadan 2-0 yeni ayrılmanın şokunu yaşadık. Maçı kaybettik ama her şeye rağmen Hatayspor’a olan inancımızı kaybetmedik. Takımımız üstün oynamasına rağmen gol noktalarında etkisiz kaldı, futbol şansı da Hatayspor’un yanında değildi. Biz taraftarlar olarak Hatayspor’umuza güveniyoruz. Bu hafta deplasmanda Aydınspor ile oynanacak maçta bu maçın telafisinin yapılacağını düşünüyoruz.

Öncelikle Tokatspor maçına ilgi göstererek sıcak havaya rağmen tribündeki yerlerini alan ve Hatayspor’u maç boyunca coşkuyla destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Elbette Hatayspor’un her maçını kazanmasını istiyoruz ama kaybedilen maçta bile takımımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu bilinç doğrultusunda 19 Eylül Cumartesi günü Aydın deplasmanında oynanacak maçta Hatayspor’u yalnız bırakmayacağız.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here