Hatayspor, Sakaryaspor ile Hazırlık Maçı Yaptı: 1-1

0
243

hatayspor-sakaryaHatayspor Bolu’da kamp çalışmalarını yoğun tempoda sürdürürken, hazırlık maçlarına da devam ediyor. Bordo-Beyazlı ekip, Salı günü Koru Otel çim sahasında oynanan maçta Sakaryaspor ile 1-1 berabere kaldı. Hatayspor’un golünü frikikten Gürhan Gürsoy kaydetti.

Maçla ilgili bir değerlendirme yapan Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin, hazırlık maçlarında alınan sonuçların önemli olmadığına vurgu yaparak; “Sakaryaspor maçında teknik direktörümüz 22 futbolcuya forma şansı vererek onları görme fırsatı bulmuştur. Yoğun çalışma temposu doğrultusunda sabah antrenman yapan futbolcularımız öğleden sonrada maça çıkarak hazırlık programına devam etmiştir” dedi.

Kamp programı hakkında da konuşan Ergin; “Hatayspor bu haftaki hazırlık maçları programı dâhilinde Bolu kampında 15 Ağustos Perşembe günü (bugün) K.Maraş Belediyespor’la, 17 Ağustos Cumartesi günü de Körfezspor ile karşılaşacak. Tüm çalışmalar ve emekler Hatayspor’u şampiyonluk hedefine ulaştırmak içindir” diye konuştu. Ergin, iki mevki için futbolcu transfer edilerek alternatifi zengin 24 kişilik bir kadro oluşturmak istediklerini de kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here