Hatayspor Play-Off Maçları İçin Konya’ya Gitti

0
74

hatayspor (13)PTT 1. Lige çıkma mücadelesi verecek olan ilimiz takımlarından Hatayspor, play-off maçları için gün sayıyor. Daha önceden Denizli’de oynanması kararlaştırılan play-off maçları, Nazilli Belediyespor’un müsabakalara alınması nedeni ile Türkiye Futbol Federasyonunca Konya iline alındı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu 2. sırada tamamlayan Bordo-Beyaz’lı temsilcimiz Hatayspor, 21-28 Mayıs tarihleri arasında oynanacak olan play-off maçlarına katılmaya hak kazanmıştı. Daha önceden TFF tarafından açıklana play-off maçlarının Denizli’de oynanacağı yönündeki karar da değiştirildi. Grupta play-off’a çıkan Polatlı Bugsaşspor, şartlarını yerine getirmediğinden dolayı, ligde 6. sırada yer alan Nazilli Belediyespor’un play-off maçlarına alınmasına karar verildi. Denizli ilinin Nazilli’ye yakın olmasından dolayı Hatayspor’un da maçın farklı bir ilde yapılması yönündeki itirazı yerinde bulunan TFF, maçın Konya ilinde oynanmasına karar verdi.

2. Lig Kırmızı Grubun play-off maçlarının oynanacağı ilin belirlenmesi ile birlikte Bordo-Bryazlı Hatayspor kafilesi, Konya iline hareket etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here