Hatayspor, Pazar’da Galibiyeti Kaçırdı

0
98

hatayspor12Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Hatayspor, Pazarspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak galibiyeti kaçırdı. Maçın ilk yarısında 1-0 öne geçen Bordo-Beyazlılar, ikinci yarıda rakibi karşısında yediği golle galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Maça her iki takımda kontrollü bir şekilde başladı. Maçın ilerleyen dakikalarında Bordo-Beyazlılar ağırlığını koymaya başladı. 34. dakikada gelişen atakta Ahmet Güven topu Pazarspor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Hatayspor, ilk yarının kalan dakikalarında rakip kaleye gitmekte zorlanınca devre Hatayspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan Bordo-Beyazlılar rakip kaleye daha fazla yüklenmeye başladı. Pazarspor’da Devrimcan Beyaz 66. dakikada çift sarı karttan gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Sahada 10 kişi kalan Pazarspor, 83. dakikada Hacı Şükrü Çiçek ile bulduğu golle skora dengeyi getirdi: 1-1. Geride kalan dakikalarda sonuç değişmeyince Hatayspor 1-0 öne geçtiği maçta rakibinin de 1 kişi eksik oynamasına rağmen üstünlüğünü koruyamayarak sahadan bir puanla döndü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here