Hatayspor Huzur Arıyor!

0
165

Hatayspor Basın Sözcüsü Şahin Akbay, Teknik Direktör Ahmet Ertem ve futbolcular Onur Demirtaş ile Fatih Yılmaz’ın katıldığı bir basın toplantısında birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Bazı taraftarların yaptığı yanlışa dikkat çeken Akbay, hedeflerinde kararlılıkla yürüdüklerine dikkat çekti. Bandırmaspor maçında bir kısım taraftarların yanlış hareketleri ve yönetimin istifaya çağrılması eylemini yönetim olarak kınadıklarını söyleyen Akbay, bu tür hareketleri tasvip etmediklerini ve taraftarın bu şekilde davranmasının Hatayspor’un aleyhine olduğunun altını çizdi.

Daha sonra söz alan Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Ertem’de, ligde iddialı bir takım olan Bandırmaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini fakat beraberlik sonuçlanan karşılaşmadan dolayı üzgün olduklarını kaydetti. Ertem, eksiklikleri takip ettiklerini ve her maçta olduğu gibi tek hedeflerinin galibiyet olduğunu dile getirirken, takımda hırsın, kazanma azminin, mücadelenin, birlik beraberliğin ve takım oyunun hiçbir zaman eksilmeyeceğini de söyledi.

Daha sonra birer açıklama yapan takım oyuncuları Onur ve Fatih ise Hatayspor’da bulunduklarından dolayı memnun ve mutlu olduklarını aktararak, kulübün büyük olduğunu ve bunun önemini bildiklerini söyleyerek ellerinden gelen tüm çabaları gösterdiklerini ifade ettiler.

Çinçin; “Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunduk”

Hatayspor Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, bir kısım taraftarın bu olayları kasten yaptığını ve takımın moralini bozduğunu söyledi. Çinçin açıklamasında; “31. Dakika kutlamaları adı altında meşale yakan ve torpil patlatan bir kısım taraftar, yöneticiler tarafından uyarıldı. Fakat provokasyon amaçlı yapılan bu gösteride, kendilerini uyaran kişinin küfür ettiğini öne sürerek, şahsıma ve yönetime küfür edildi ve yönetim istifaya çağrıldı” dedi. Olaylar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve suçlu kişilerin cezalandırılması için takip başlatıldığını da kaydeden Çinçin, olayları çıkaran kişi ve kişilerin peşini bırakmayacaklarını yargı yolunda hak ettiklerini cezayı almaları için çaba göstereceklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here