Hatayspor, Hırs ve Azimden Vazgeçmeyecek!

0
95

Sarıyer ile berabere kaldıkları maçı değerlendiren Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Ertem, çok iyi bir futbol sergilemelerine karşın galibiyete ulaşamadıklarını söyledi. Ertem, hafta sonu oynayacakları Tarsus İdman Yurdu karşısında futbolcularına güvendiğini ve mutlak galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Hatayspor Basın Sözcüsü Şahin Akbay ve Futbolcu Sedat Dağ ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Bordo-Beyazlıların Teknik Direktörü Ahmet Ertem, takımın son durumu hakkında bilgiler verdi.

Beraberlik ile sonuçlanan Sarıyer karşılaşmasında iyi bir futbol sergilediklerini, fakat rakibin tamamen kapandığını ve kendilerine gol şansı vermediğini dile getiren Ertem; “Beraberlikten dolayı övünmüyoruz. Bizim hedefimiz her zaman 3 puan almaktır. Fakat gol atamadığımız gibi hiçbir rakibe gol attırmıyor ve mağlup da olmuyoruz. Önümüzde kritik bir Tarsus deplasmanı var. Ben futbolcularına güveniyorum. Sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız” dedi.

İyi bir kadroya sahip olduklarını söyleyen futbolcu Sedat Dağ ise azimlerinin hiçbir zaman tükenmeyeceğini, takımdaki her futbolcunun galibiyete kilitlendiğini ve her karşılaşmaya 3 puan hedefi ile çıktıklarını kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here