Hatayspor 4’cü Vitese Taktı!

0
79

hatayspor2PTT 1. Lig hesabı yapan ilimiz temsilcisi Hataypor, Yeni Malatyaspor deplasmanında aldığı 1-0’lık yenilginin rövanşını dün evinde yaptı. İlk yarısı berabere tamamlanan karşılaşmayı Hatayspor 4-1 kazandı ve play-off yoluna devam etti.

PTT 1. Lig play-off yükselme maçının rövanşında Yeni Malatyaspor’u evinde konuk eden Hatayspor, karşılaşmaya hızlı ve etkili başladı. Bordo-Beyazlılar karşılaşmanın 10. dakikasında aradığı golü Halil Karataş ile buldu: 1-0. golün ardından Hatayspor, rakip kaleye baskı uygulayarak ataklarını sürdürdü ancak farkı açacak golü bulamadı. Karşılaşmanın 33. dakikasında ender gelişen Yeni Malatyaspor atağında Hüseyin Kar, topu Hatayspor ağlarına gönderdi: 1-1. Bu şok gol, aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

Play-Off mücadelesini sürdürmek için rakibini iki farklı skorla geçmesi gereken Hatayspor, ikinci yarıya da hızlı başladı ve rakibini kendi alanına hapsetti. Atak üstüne atak geliştiren Hatayspor, aradığı golü karşılaşmanın 74. dakikasında penaltı atışı ile Halil Karataş’ın ayağıyla buldu: 2-1. Golden sonra iyice hırslanan Hatayspor’lu futbolcular, oyunu rakip yarı alanında tutarak, üçüncü golü bulmanın yollarını aradı.

Karşılaşmanın 83. dakikasında hakem oyunda bir kez daha penaltı noktasını Hatayspor lehine gösterdi. Topun başına bir kez daha geçen Halil Karataş, düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi: 3-1. Maçın bu skor ile tamamlanması beklenirken 90. dakikada bu kez sahneye çıkan İbrahim Taylan Uzunoğlu, takımını farka götüren golü kaydetti: 4-1.

Atılan bu golün ardından karşılaşma son bulurken, Bordo-Beyazlı temsilcimiz Hatayspor alınan bu galibiyetin ardından play-off yoluna devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here