Hatayspor 4 Futbolcuyu Renklerine Bağladı!

0
98

Maden; “50’ci Yılımızda Şampiyon Olmak İstiyoruz”

İlimizin 2. Lig temsilcisi Hatayspor, Salı günü yeni transferlerini basına tanıttı. Hatayspor Osman Çalgın Tesislerinde gerçekleştirilen ve Hatayspor Kulüp Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulundu. İmza töreninde düşüncelerini ifade eden Başkan Maden, ellinci yılda şampiyon olmak istediklerini kaydetti.

Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, devre arası transfer çalışmalarını sürdürürken 4 isme imza attırdı. Hatayspor, Karagümrükspor’dan Gökhan Sazdağı, Kırklarelispor’dan Sinan Kurumuş ve Kastamonuspor’dan Faruk Öcal ile 2 buçuk yıllık anlaşma sağladı. Temsilcimiz, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan kadrosuna kattığı Murat Paluli ile de 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan ve sezon öncesi belirledikleri hedeflere emin adımlarla ilerlediklerinin altını çizen Başkan Maden; “Takıma faydalı olacağına inandığımız dört başarılı arkadaşımızı belirledik. Bu sezon futbolcularımız ve kulüp yönetimi olarak zirveye odaklandık. 50’nci yılımızda şampiyon olmak istiyoruz. Genel olarak bakıldığında yeni arkadaşlarımız takımımıza hücum hattında destek olacak. Yaptığımız bu transferler Hatay’a, Hataylı futbolseverlere ve tüm futbol camiasına hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Maden’in gerçekleştirdiği basın açıklamasının ardından yeni transferlerle kulüp yönetimi arasında sözleşmeler imzalanarak günün anısına fotoğraf çekildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here