Hataylı Gazilerden Saadet Partili Necmettin Çalışkan’a Ziyaret

0
12

Çalışkan: “Gazilik Şehadet Mertebesinin Önündeki Son Viraj”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır ve beraberindeki Gaziler, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret dolayısıyla konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, Dernek olarak düzenlenecek faaliyetler hakkında bilgi verirken, Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan Gaziliğin Milletin ruhunda yer aldığını, dernek çalışmalarının önemli olduğunu söyledi.

Dernek Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır konuşmasında; “19 Eylül Gaziler günü, 1921 yılından bu yana kutlanılır. Bu vesileyle dernek olarak faaliyet ve kutlaması olacak. Bu programda dernekte bulunarak, anılarımızı anlatmak ve o günü anlam ifade ederek sizleri davet ediyoruz” dedi.

Saadet Partisi, GİK Üyesi Çalışkan ise; “Gazilik bu milletin ruh köklerinde yer alan şehadet mertebesinin önündeki son viraj. Bu çerçevede dernek olarak gazilerimizi bir çatı altında buluşturmanız, onlara sahip çıkmanız çok önemli. Bazı noktalarda değerli işler sahipsiz kalabilir. Bu noktada STK olarak bir dernek çatıda bu organizasyonun yapılması son derece önemli. Bu millet huzur içinde geleceğe emin adımlarla yürüsün. İnşallah bu noktada başka yeni kayıplar vermeden memleketimiz huzur ve barış içinde yaşamına devam eder” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır ve beraberindeki Gaziler, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan’a çiçek takdiminde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here