Hatay’ın Meleklerinden Takıma 4 Takviye!

0
73

Kadınlar Basketbol Süper Ligi temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyesi, iç transferde Hind Ben Abdelkader’le anlaşma sağladı. 2 yıldır Mavi-Beyazlı formayı giyen Hind Ben Abdelkader 2 yıllık yeni kontrat imzaladı. Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar, Avrupa’nın en skorer oyuncularından olan Abdelkader’in takıma büyük katkı sağladığını bundan sonra da sağlayacağını söyledi.

Bayraktar; “2 yıldır takımızda olan Hind Ben Abdelkader ile 2 yıllık yeni bir kontrat daha yaptık. Abdelkader bizden biri ve Hatay’ı ve Hatay’da oynamayı çok seviyor ve istiyor. Avrupa’nın en skorer oyuncularından birinin aramızda olmasından dolayı ben de çok mutluyum” dedi.

Bayraktar, 7-14 Eylül tarihleri arasında Fenerbahçe’nin Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde kamp yapacaklarını da açıkladı.

Hatay ekibi daha önce de Mersin Büyükşehir Belediyespor’dan Dürdane Gülşah Gümüşay ve Bellona Kayseri Basketbol’da forma giyen Melike Tuğba Oral’ı kadrosuna katmıştı. Amerika kolej ligi NCAA’den bu yıl mezun olan şutör guard İdil Türk ve İstanbul Üniversitesi alt yapısından yetişen 19 yaşında oyun kurucu Kardelen Gezgin de bu yıl Mavi-Beyazlı formayı terletecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here