5 Temmuz İskenderunspor İle Hatayspor Sezon Açılışında Karşılaşacak

0
286

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, 11 Eylül Çarşamba günü Hatayspor ile yapacağı açılış maçıyla taraftarlarının karşısına çıkarak yeni sezona merhaba diyecek. İskenderun 5 Temmuz Stadında saat 16.30’da başlayacak olan karşılaşma öncesinde ise saat 15.30’da İskenderunspor ile Hatayspor’un şöhretleri karşı karşıya gelecek.

Sezon açılışında, şöhretler karmasında Hatay Valisi Rahmi Doğan, HBB Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün forma giymesi bekleniyor. İl Emniyet Müdürü Kamil Karabök, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, diğer ilçe Kaymakamları ile Belediye Başkanları da davetliler arasında yer alacak.

Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Yardımcısı Ayhan Dik tarafından organize edilen sezon açılışı törenine, Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk’ün de katılacağı belirtildi.

Bu arada yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını Nevşehir Ürgüp’te yapan Turuncu-Mavili temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, Nevşehir kampının sona ermesinin ardından çalışmalarını İskenderun’da sürdürmeye başladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here