Hatay’ın Melekleri Osmaniye’den Başarıyla Döndü

0
91

bayan-basketbol-54Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Basketbol Takımı, bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 10. haftasında deplasman maçında Tosyalı Toyo Osmaniye Gençlik Spor Kulübü ile Cumartesi günü saat 14.00’te Osmaniye Tosyalı Arena’da karşı karşıya geldi.

Rakip sahada olmanın verdiği dezavantajı avantaja çeviren Hatay’ın Melekleri, ilk çeyreği 25-14 önde kapattı. İkinci çeyreğe hızlı başlayan Hataylı Basketbolcular, rakibin iyi savunmasına rağmen ilk yarıyı da 46-33 önde kapatarak rakibini sevindirmedi.

İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Hatay’ın Melekleri üst üste kazandığı sayılarla rakibini seyircisi önünde dezavantajlı duruma düşürerek sağladığı moral ve motivasyonla üçüncü çeyreği 65-54 ile rakibinin önünde kapattı. Son çeyrekte üstün mücadelesine devam ederek rakip taraftarlara zevkli bir mücadele izlettiren Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Basketbol Takımı, maçı da 78-68 skorla kazandı.

Nefes kesen ve sporseverlere oldukça keyif veren mücadelede, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Basketbol takımının hücumdaki en büyük silahlarından olan Courtney Paris 26 ve Bahar Öztürk de 30 sayı atarak skora önemli katkılar sağladılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here