Hatay’ın Melekleri, Mersin’i Evinde Devirdi!

0
80

bayan-basketbol-53Sezona istediği gibi başlamamasına rağmen son dönemde yükselen form grafiğiyle dikkatleri üzerine toplayan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ligin dokuzuncu haftasında deplasmanda karşılaştığı Mersin Büyükşehir Belediyespor’u 60-72 yenmeyi başardı.

Hatay’ın Melekleri, bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde son 3 maçtaki ikinci galibiyetini aldı. Evinde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bellona AGÜ gibi güçlü ekipleri deviren Mersin ekibi, Adana ASKİ’nin ardından ikinci kez evinde teslim oldu.

Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan maça Snytsina ve Paris’in sayılarıyla hızlı giren Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilk çeyreği 17-12 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci çeyreğine daha hızlı başlayan ekip ev sahibi Mersin oldu. Mersin ekibinin hızlı hücumlarına dış atışlarla karşılık veren Hatay’ın Melekleri soyunma odasına da 34-35 önde girdi.

İkinci yarıda Petronyte ve Eldebrink’in sayılarına rağmen oyunun kontrolünü elinde tutan konuk ekip, üçüncü çeyreği de 55-48 üstün kapattı. Son çeyrekte Paris, Popovic ve Snytsina ile skor bulan Hatay Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor’u 12 sayı farkla yenmeyi başardı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor’da Snytsina attığı 23 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken Paris de 21 sayı ve 13 ribaund ile galibiyette önemli rol oynadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here