Hatay’ın Melekleri, Hayat Öpücüğünü Ankara’da Aldı

0
78

bayan basketbol36Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’nde kalma mücadelesi veren Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol Takımı, deplasmanda OGM Orman Gençlik’i 80-69 devirerek ligde kalmayı garantiledi.

Ankara Spor Salonunda oynanan kritik mücadelenin ilk çeyreğine, Hatay BŞB 26-23 geride girdi. İkinci yarıda baskılı oyununu daha da arttıran Hatay BŞB devreyi 38-41 önde kapattı. Üçüncü çeyrekte de etkili ve baskılı oyunundaki karşılığını Kizer’in ürettiği sayılarla alan Hatay BŞB son periyoda 58-59 önde girdi. Son periyotta OGM Orman Gençlik’in hatalarını iyi değerlendiren Hatay BŞB, ligde kalma mücadelesinde 69-80 galip gelerek ligde kalmayı garantiledi. Bu sonuçla OGM Orman Gençlik, Osmaniye Gençlik’ten sonra lige veda etti.

spor-bayan basketbol (1)

Mücadele sonrasında karşılaşmayı takip eden HBB Başkan Vekili ve Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, oyuncuları tek-tek kutladı. Oyuncular OGM Orman Gençlik galibiyetini Başkan Vekili Güven’le çektikleri selfie ile kutladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesinde, Lynette Kizer 22 sayı 13 ribaund, Milka Bjelica 15 sayı 10 ribaund, Natasha Lacy 14 sayı, Ashley Key 13 sayı 6 ribaund ile galibiyette rol oynadı. OGM Orman Gençlik’te ise Kara Braxton 18 sayı 8 ribaund, Ana Dobovic 15 sayı 5 ribaund, Chantale Handy de 10 sayı ile oynadılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here