Hatay’ın Melekleri Fenerbahçe’yi Ağırladı

0
78

bayan-basketbol-51Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ligin sekizinci haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Pazar günü, Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye saha ve seyirci avantajını kullanarak, mutlak galibiyet parolasıyla başlayan Hatay temsilcisi, mücadeleden 59-77 mağlup ayrıldı.

Tekin Özübir, Seyhan Toplaoğlu ve Taner Şeker hakem üçlüsünün yönettiği mücadeleye taraftarının desteğini arkasına alarak başlayan Hataylı basketbolcular, karşılaşmanın ilk periyodunu 31-15 geride tamamladı. İkinci periyoda savunma sertliğini arttırarak ve hızlı hücumlarla sayı bularak başlayan Hatay’ın Melekleri, Paris ve Bahar ile skor üretirken, devreye 46-27’lik skorla Fenerbahçe lehine sonuçlandı.

bayan-basketbol-52

Karşılaşmanın ikinci yarısında hücumda daha agresif bir ortaya koyan Mavi-Beyazlılar, Bahar ve Snytsina ile dış atışlarla sayı buldu. Rakibinin dış atışlardan bulduğu sayılara ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor, pota altından bulduğu sayılarla karşılık verdi ve üçüncü periyot 61-43 konuk takımın üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın final periyodu iki takımın kora kor mücadelesine sahne oldu. Maçın son topuna kadar rakibiyle başa baş mücadele eden Mavi-Beyazlılar, el yakan topların oynandığı dakikalarda Bahar ile sayılar bulsa da farkı kapatmadı ve sahadan 77-59’luk skorla mağlup ayrıldı.

Melekler Bugün Mersin’e Konuk Oluyor

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligindeki temsilcimiz ligin dokuzuncu hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Oynadığı pozitif basketbola rağmen ligde istediği yerde bulunamayan Hatay’ın Melekleri, Mersin ekibini deplasmanda yenerek çıkışa geçmek istiyor. İki güney ekibinin karşı karşıya geleceği mücadele, 21 Aralık Çarşamba günü (bugün) saat 18.00’de Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here