Hatay’ın Melekleri Evinde Güldü

0
67

EuroCup finalinin kapısından dönen ve ligdeki şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Basketbol Takımı, 21. hafta mücadelesinde Tosyalı Toyo Osmaniye’yi kendi evinde konuk etti. Pazartesi günü Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadeleye taraftarının desteğini arkasına alarak başlayan Hatay temsilcisi rakibini 65-57 mağlup etmeyi başardı.

Avrupa yolculuğu sonrası ligdeki ilk maçına çıkan Hatay’ın Melekleri, Osmaniye temsilcisi karşısında maçın ilk çeyreğini 13 sayılık farkla 27-14 önde tamamladı. İkinci çeyreğe ise etkili başlayan taraf konuk takım oldu. Rakibinin hızlı hücumlarla bulduğu sayılara, Snytsina ve Bahar ile karşılık veren Mavi-Beyazlı temsilcimiz farkın kapanmasına izin vermedi ve soyunma odasına 37-32 önde girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takımın da dengeli oyunu vardı. Karşılıklı sayılarla geçen üçüncü çeyrek ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin 51-45’lik üstünlüğü ile geçildi. Maçın final çeyreğinde de rakibine üstünlüğünü iyice hissettiren Hatay’ın Melekleri mücadeleden 65-57 galip ayrıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yıldız oyuncusu Snytsina 20 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken, Bahar 16 sayı 12 ribaunt ve Paris de 11 sayı 12 ribaunt ile galibiyette önemli rol oynadılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here