Hatay’ın Melekleri Beşiktaş Mücadelesini 74-71 Kazandı

0
91

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 12’nci hafta maçları kapsamında ligin altıncı sırasındaki Beşiktaş’ı  konuk etti. Cumartesi günü saat 13.30’da Antakya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mücadelede tribünden büyük destek vardı.

Hatay’ın Melekleri, ilk çeyreği 17-13 önde kapattı. İkinci çeyrekte Beşiktaş karşısında farkı korumaya çalışarak sahada ter döken Melekler, soyunma odasına 40- 35 önde girerek ilk yarıyı başarılı bir şekilde tamamladı. Üçüncü çeyrekte de kendi evinde olmasının avantajıyla daha etkili olan Melekler, Beşiktaş ile arasındaki farkı açarak son periyoda 52-45 önde girdi. Son çeyrekte de Beşiktaş ile arasındaki farkı korumaya çalışan temsilcimiz maçı 74-71 kazanmasını bildi.

Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Katerina Chatzidaki, maç sonundaki değerlendirmesinde; “Oyuncularımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bugün hakemlere karşı da maçı kazandılar. Hakemler bazen oyundan kopabiliyorlar. Yine de çok başarılı ve heyecanlı bir maçtı bizim için. Eurocup’ta zor bir programımız olduğunu biliyorum. Lig bundan sonraki haftalarda başlıyor. Bizim için zorlu Eurocup mücadeleleri olacak ve Türkiye Kupası da önümüzdeki ay olacak ve asıl lig şimdi başladı” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here