Hatay’daki İlçe Kaymakamları Erzin’de Toplandı

0
82

erzin kaymakamlarHatay Valisi Celalettin Lekesiz başkanlığında 15 ilçenin kaymakamları Erzin ilçesinde toplandı. Yılın her ayında bir ilçe de toplanan ilçe kaymakamlarının sayısı bu kez Hatay’ın büyük şehir kapsamına alınması ile ilçe statüsüne kavuşan Arsuz, Defne, Payas kaymakamları ile 15’ulaştı.

Hatay İlçelerinde görev yapan kaymakamlar önce Erzin Belediyesi Spor Tesislerinde toplanarak sabah kahvaltılarını yaptılar. Vali Lekesiz’i, Erzin İlçe Kaymakamı İskender Yönden ile Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek tesisin kapısında çiçekle karşıladılar. Tesis bahçesinde çay içerek dinlenen Vali Lekesiz, ETSO Başkanı Bekir Soylu ve esnaf kefalet başkanı Servet Canatar’dan esnaf sorunları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra ilçe merkezinde yer alan esnafları, İlçe Kaymakamı Yönden ve Belediye Başkanı Şimşek ile birlikte gezen Vali Lekesiz, esnafın sorunlarını dinledi. Erzin Belediyesi İçmeler Motelinde öğle yemeğine katılan Vali Lekesiz, yemek sonrası Başlamış Köyü muhtarı ile birlikte Erzin içmelerinde yer alan esnaflarla konuştu.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan İlçe Kaymakamlık toplantısına Vali Lekesiz başkanlık yaptı ve her kaymakamdan ilçelerindeki sorunları dinledi. İki saat süren toplantı sonunda basın açıklaması yapılmazken, toplantının olumlu geçtiği belirtildi. Haber: Adil COŞKUNER-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here