Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol Reyhanlı’da Soruları Cevaplandırdı

0
337

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlemiş olduğu toplantıya katılan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol mükelleflerden bu kanuni fırsatı kaçırmamalarını istedi.

Toplantıya Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Seyit Yaşar, Reyhanlı Vergi Dairesi Müdürü İbrahim Zeybek,  Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu. Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mahmut İri ve Ticaret Sanayi Odası üyelerinin yanı sıra Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler katıldı.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol 7143 Sayılı kanun ile devletin tahsil etmiş olduğu bütün alacaklarda bu yapılandırmanın mükelleflere büyük ödeme kolaylığı ve avantajlar getirdiğini vatandaşların bu fırsattan mutlaka yararlanmalarını istedi. Toplantıda konuşan Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu bütün üyelerine ve Reyhanlı esnaflarına seslenerek vatandaşların son günü beklemeden vergi dairelerine giderek bu kanundan faydalanmalarında yarar gördüğünü söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here