Hatay Şampiyonluğu İkem’in

0
218

ikem-koleji-27Özel İKEM Koleji Basketbol Genç Kızlar (A) Kategorisinde, Çarşamba günü Antakya Kapalı Spor Salonunda Özel Defne Koleji ile oynadığı final karşılaşmasını 56-46’lık bir skorla kazanarak bu kategoride bu sene de Hatay Şampiyonu olmayı başardı.

Hedeflerin bu kulvarda bölge şampiyonluğundan Türkiye yarıfinallerine gitmek olduğunu söyleyen Antrenör Hamit Duman, İKEM Koleji Okul Takımları ve İKEM Kolejliler Spor Kulübü hakkında da detaylı bilgiler verdi.

Sezona ‘Tek Takım Dört Kupa’ hedefi ile başladıklarını ve bunun ilkine ulaştıklarını da kaydeden Duman; “2016-2017 sezonu için yeni yapılanmada Okul Kurucularımız, Genel Müdürümüz ve Spor Kulübü Yönetimimiz ile yaptığımız sezon başı toplantısında okullarda A ve B olmak üzere iki takım, kulüplerde ise Yıldız ve Genç olmak üzere iki kategoride toplamda da dört ayrı kategoride dört ayrı Hatay şampiyonluğunu hedefledik.

Bu hedeflerden biri de Türkiye Şampiyonasına gitmek! ‘Tek Takım Dört Kupa’ hedefimizden ilkine nihayet ulaştık. Böyle bir olguyu ancak köklü ve altyapısı tamamlanmış bir kurumda yapabilirdik. Eğitimin öncüsü Özel İKEM Koleji, akademik eğitimin yanı sıra sporda da başarılarına bir yenisini ekliyor ve Hatay’da İlkleri yaşatmaya devam ediyor.

Kızlarımızı bu güzel şampiyonluktan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca emeği geçen ve önümüzdeki günlerde daha büyük başarılara imza atmamız için yolumuzu açan her daim desteğini üzerimizden esirgemeyen kurucularımıza ve spor kulübü yönetimimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here