“Hatay Reyhanlı-Kırıkhan-Hassa Terör Mağdurları Vakfı” Kurulacak

0
154

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birlik (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Reyhanlı-Kırıkhan-Hassa Terör Mağdurları Vakfı kuracaklarını duyurdu.

HESOB Başkanı Teksöz, Reyhanlı ve Kırıkhan’a yapılan terör saldırılarında şehitlerimizin isimlerini yaşatmak için Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları olarak Antakya Ticaret Odası’nda toplantı yaptıklarını belirterek; “Yaptığımız toplantı sonrası,  Hatay Valiliği önderliğinde Reyhanlı’da, Kırıkhan’da ve Hassa’da şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin geleceğini düşünerek “Hatay Reyhanlı-Kırıkhan-Hassa Terör Mağdurları Vakfı” kurulması kararını aldık” dedi.

Afrin’de devam eden harekâtın zaferle neticelenmesi için de Hatay’da 50 bin esnafla ordumuza katılmak için hazır olduklarını ifade eden Teksöz, şehit olan askerlerimize ve vatandaşlarımıza rahmet diledi. Teksöz; “Reyhanlı’mıza Kahraman, Şanlı, Gazi ne isim verirsek yakışır. Bugüne kadar çok zor günler geçirmesin rağmen her zaman sabırlı oldular. Oyunlara tahriklere gelmeden ülkesinin beraberliği için çalışıp çok şeyi yuttular. Reyhanlı kaymakamımız Belediye başkanımıza ve tüm kanaat önderlerimize sükûneti korudukları için teşekkür ediyorum. Allah ülkemizin birliğini, diriliğini ve kardeşliğini bozmasın.

Hatay’da şehit olan asker ve vatandaşlarımızın isimlerini yaşatmak için ne yapabiliriz diye tüm yetkililerimizle Antakya Ticaret Odasında istişare toplantısı yaptık. Reyhanlı ve Kırıkhan’a yapılan terör saldırılarında şehitlerimizin isimlerini yaşatmak için Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları olarak Antakya Ticaret Odası’nda yaptığımız toplantı sonrası;  Hatay Valiliği önderliğinde Reyhanlı’da, Kırıkhan’da ve Hassa’da şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin geleceğini düşünerek “Hatay Reyhanlı-Kırıkhan-Hassa Terör Mağdurları Vakfı” kurulması kararını aldık” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here