Hatay Milletvekili Topal ‘Hayır’lı Çalışmalarını Sürdürüyor

0
98

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandumun milletimiz için Hayır’lı şekilde neticelenmesi için sürdürdüğü çalışmalarına, hafta sonu da yoğun bir tempoyla devam etti.

Özgür Duran, Ümit Duran ve Ferit Duran’a ait Uzunbağ Güneş Gelinlik ve Dikim Evinin açılışına Hatay milletvekili Hilmi Yarayıcı ve Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ile birlikte katılan Hatay milletvekili Topal ve CHP heyeti, Duran kardeşlere #HAYIRlı işler dilediler.

Açılış sonrası Defne ilçesi Çekmece Mahallesinde Halk Evlerinin düzenlediği Çekmece #Hayır Meclisi’nin paneline katılan Topal, burada bir konuşma gerçekleştirdi. Topal burada yaptığı konuşmada; “Referanduma bir aydan az bir sürenin kaldığını ve bu süreçte herkesin üzerine görev düştüğünü ifade ederek, mazeret üretmeyeceğiz, çok çalışacağız ve bu anayasa değişikliğinin milletin ve ülkenin yararına tek bir düzenleme içermediğini, tek adam diktası hedeflediğini insanlarımıza anlatacağız” dedi.

Topal konuşmasında Anayasa paketi ile ilgili kısaca bilgi verdikten sonra “16 Nisan günü biz kazanacağız. #Hayır diyenler kazanacak, Türkiye Kazanacak” diyerek iddiasını dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here