Hatay İl Emniyet Müdürü Ailesiyle Birlikte Kaza Geçirdi

0
141

Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile eşi ve iki çocuğunun bulunduğu otomobil, Nevşehir’in Bor ilçesi TOKİ Kavşağı’nda süt tankeriyle çarpıştı.

Kaza, Niğde-Bor Yolu’nda dün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ün kullandığı 06 EA 3621 plakalı otomobil, Süleyman Şahin yönetimindeki 33 NC 389 plakalı tanker ile çarpıştı. Kazada Emniyet Müdürü Karabörk’ün ve iki çocuğu yaralı olarak kurtulurken eşi Zuhal Karabörk olay yerinde hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan Kamil Karabörk ile kızları Fatma Nezihe Karabörk, Aybüke Karabörk ve araçta bulunan Mehmet Ali Kazgı ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Karabörk kardeşler ile Kazgı’nın bilinçlerinin açık olduğu bildirildi. Kazanın ardında tanker şoförü Süleyman Şahin, gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, hastaneye gelerek yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Kaza yerinde incelemeler devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here