Hatay Halkı Karsu’yla Buluşacak

0
347

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın Karsu Köyü’nden Hollanda’ya göç eden bir ailenin kızı olan ve Amsterdam’da dünyaya gelmesi dolayısıyla farklı kültürleri erken yaşta tanıma imkânı bularak bu zenginliği müziğiyle harmanlayan dünyaca ünlü sanatçı Karsu Dönmez’i, düzenleyeceği konser etkinliğiyle hemşerileriyle buluşturmayı planlıyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sanata ve sanatçıya verdiği önem doğrultusunda hareket eden HBB, Hatay halkına birbirinden nitelikli sosyal faaliyetler sunmaya devam ediyor. Türkçe ezgileri caz müziğin olanaklarıyla yeniden yorumlayan, Başkan Savaş’ın kültür ve müzik elçisi olarak tanımladığı ve blues, funk ile etnik müzik türlerinde de başarısını tüm dünyaya kanıtlayan yetenekli sanatçı Karsu, Hatay Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğunda muhteşem müziği ile Hatay halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hatay’ın başarılı sesi Karsu, 22 Ekim Pazar günü saat 18.45’te Altınözü ilçesinde bulunan 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda, 23 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de ise Cumhuriyet Alanı’nda sevenleriyle buluşacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, eşsiz konsere tüm Hatay halkının davetli olduğu belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here