Hatay Büyükşehir Belediyespor, İstatistiklerde Zirveyi Bırakmıyor

0
610

spor-bayan basketbol8Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL)’nde adını istatistikî başarılarla duyurmaya devam ediyor.

15 haftası geride kalan ligde Hatay’ın meleklerinin pota altındaki en etkili oyuncusu Courtney Lynne Paris, 11.8’lik ribaund ortalaması ile ‘Ribaund Kraliçesi’ oldu. Oynadığı maçlarda pota altını karartarak rakiplerine boyalı alanda şans tanımayan 29 yaşındaki yıldız oyuncu,  topladığı 177 ribaund ile bu alanda zirveyi elinde bulunduruyor. Hatay temsilcisinin ligdeki başarısına attığı kritik sayıların yanı sıra 66 hücum, 111 savunma ribaunduyla çok büyük katkı sağlayan Paris, sezon sonuna kadar ribaund zirvesini elinde tutmayı hedefliyor.

Başarılı yıldız Paris, takımı iyi bir noktaya taşımanın yalnızca bireysel başarılarla mümkün olmadığını vurgulayarak;  “Zirve yolunda emin adımlarla yürümenin en önemli koşulu takım ruhuyla hareket edebilmekten geçiyor ve biz her şeyden önce iyi bir takım olmayı başarıyoruz” açıklamasında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here