Hatay 1. Amatör Küme Play-Off Müsabakası Dostça Bitti

0
412

karaağaçspor7Karaağaçspor: 2 – Serinyolspor: 2

2015-2016 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarının heyecanı devam ediyor. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan ve İlker Karaciğer, Sinan Başak ile Ahmet Fındık’ın yönettiği karşılaşmada Karaağaçspor ile Serinyolspor karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere kaldı.

Günün diğer karşılaşması ise Dörtyol’da yapıldı. Dörtyol İlçe Sahasında oynanan karşılaşmada ev sahibi Dörtyol Belediyespor, Nardüzü Gençlik ve Spor Kulübünü 5-1 gibi farklı mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu.

dörtyol esnafspor1

Zirve Mücadelesinden de Beraberlik Çıktı

Grubun diğer karşılaşması ise dün grup lideri Dörtyol Esnafspor ile 2. sıradaki Armutluspor arasında oynandı. Bu haftanın en önemli maçı 2-2’lik skorla bitti ve taraflar puanları paylaştı. Dörtyol İlçe Sahasında yapılan karşılaşma sonunda Dörtyol Esnafspor puanını 11’e çıkarırken, liderliğini sürdürdü. Armutluspor ise 9 puanla zirve takibini sürdürdü.

Grupta 8 puanı bulunan Serinyolspor 3. sırada yer bulurken, 7 puanlı Karaağaçspor ise 4. sırada kendine yer buldu. 5. Dörtyol Belediyespor’un 5 puanı var. 6. ve son sıradaki Nardüzü Gençlik ve Spor Kulübü ise grubun puansız tek takımı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here