Hassa ‘Tek Kurşun’ Atışları Renkli Geçti

0
174

hassa atıcılarHassalı Atıcılar, Antakya Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübünün düzenlediği “Tek Kurşun” atışlarında başarılarına yenilerini eklediler.

Bu yıl yapılan trap ve tek kurşun yarışmalarında, Hassa ve İskenderun’da birincilik, Ceyhan’da ikincilik, Osmaniye’de üçüncülük kazanan ve Antakya’da bireysel bazda 2’ci, 3’cü ve 4’cü, takım halince birinci olan Hassalı atıcılar, trap ve tek kurşun atışlarında da kendilerini ispatladılar.

Yayladağı-Hanyolu Köyünde yapılan Tek Kurşun atışlarında toplam 103 atıcı mücadele etti. Antakya, Ceyhan, İskenderun, Kırıkhan, Yayladağı, Altınözü, Samandağ ve Hassa Atıcılarının katıldığı müsabaka dostluk ve kardeşlik içerisinde geçti.

Antakya Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Yetkilisi Neşet Çıray yaptığı açıklamada; “Geleneksel olarak yaptığımız “Tek Kurşun” atışları yarışmamıza hemen hemen bütün ilçelerimizdeki avcı derneklerimiz iştirak ettiler. Bu da avcılık ve atıcılığın yalnızca vurma ve öldürme sanatı olmadığını göstermiştir. Bizler avcılığı, spor ve doğayı koruma bilinci içerisinde yapılan bir faaliyet olarak kabul etmekteyiz. Sürdürülebilir avcılığın gelişmesi ve geliştirilmesi için elimizden geleni yapmaktayız. Bu duygular içerisinde atıcılarımıza bol şanslar diliyorum” dedi.

Çekişmeli ve heyecanlı bir müsabaka sonucunda; Birinciliği Kırıkhan’dan Ömer Halis, İkinciliği Hassa’dan Cihan Yolal, Üçüncülüğü Hassa’dan Dernek Başkanı ve Muhtar Faruk Duyun, Dördüncülüğü Hassa’dan Arif Polat, Beşinciliği Antakya’dan Mustafa Öncü paylaştı. Başarılı olan atıcılara altın ve fişek hediye edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here