Halk Lütfü Savaş’ı Bağrına Basıyor!

1
150

lütfü savaş37Başkan Savaş Ziyaretlerini Aralıksız Sürdürüyor

Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın seçim çalışmaları sürüyor. İskenderun’da ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Savaş, gittiği evlerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı.

Ev ziyaretleri sonrası Azganlık Beldesi’ne geçen Başkan Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ile birlikte, CHP Azganlık Belde Teşkilatı’nda toplanan kalabalık vatandaşlara Büyükşehir ile ilgili genel bilgiler verdi.

Buradan Denizciler Beldesi’ne geçen Başkan Savaş ve CHP heyeti, soğuk havaya rağmen toplanan yüzlerce vatandaşa, seçim otobüsü üzerinden seslenirken, vatandaşlar Hatay’a huzur ve hizmet parolasıyla yola çıkan Başkan Savaş’ı bağrına bastı.

Hatay’ı yönetmeye talip adayların geçmişte bıraktıkları izlere bakılması gerektiğini kaydeden Başkan Savaş, Antakya Belediye Başkanlığı döneminde insanları ayrıştırmaya yönelik yapılan tüm tahrik ve sinsi çalışmalara göğüs gerdiklerini, huzurun yanı sıra Antakya’yı mega bir köy iken mega bir kent haline getirdiklerini ifade etti.

lütfü savaş38

Sorunları Bitirecek Seviyeye Geldik!

Başkan Savaş seçim çalışmaları kapsamında Bitişik Köyü’ne de geçerek burada faaliyet gösteren Bitişikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Burada, hava şartlarına aldırmaksızın kendisini dinlemeye gelen köy halkına teşekkür eden Başkan Savaş, 3 yıldan bu yana Hatay’ı karış-karış gezerek hazırladıkları master planları sayesinde, sorunları bitirecek seviyeye diğer adaylardan çok daha önce geldiklerini söyledi.

Çekmece Yakamoz Kadın Dernekleri’nin Harbiye’de düzenlediği dayanışma kahvaltısına da katılan Başkan Savaş, salonu dolduran kalabalık tarafından dakikalarca ayakta alkışlanırken, kadınların sosyo-ekonomik hayatta daha fazla yer alması gerektiğini ifade ederek, bu konuda kadınların çok daha aktif ve atılgan olması gerektiğini söyledi.

Buradan Karaksı’da düzenlenen halk toplantısına giden Başkan Savaş’ı yüzlerce kişi davul zurnalar eşliğinde karşıladı. Karbeyazlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne geçen Başkan Savaş, dernek binasına doluşan onlarca Karbeyazlı hemşerisi ile sohbet etti ve ayrıştırarak insanların oylarını almaya çalışan zihniyetlere inat, Hatay’ı birleştiren ve ayrımcılığın her türlüsüne karşı duran zihniyetlerin yanında saf tutulması gerektiğini vurguladı.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here