Halk Günleri Devam Ediyor

0
61

bld-halk günü1Başkan Dingil; “İşimiz Halka Hizmet Etmek”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her Salı vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Belediyedeki makamında her Salı günü İskenderunluları ağırlayan Başkan Dingil, onların sorunlarını dinliyor.

Belediyenin her zaman halka hizmet için çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Başkan Dingil, görevlerinin vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak olduğunu vurguladı. Her hafta salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarına 2017 yılında da devam edeceklerini vurgulayan Başkan Dingil, ‘Halk günü uygulamaları’nın verimli geçtiğini, vatandaşların randevu almaksızın dertlerini ve taleplerini anlatma fırsatı bulduklarını kaydetti.

Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Seyfi Dingil, belediye imkânları ölçüsünde ellerinden gelen yardımı yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Vatandaşların sıkıntı ve sorunlarıyla ilgili hemen ilgili ekiplere ve müdürlere talimatlar verip sorunlara çözüm yolları aradıklarını belirten Başkan Dingil, “Bizim işimiz halka hizmet etmek” dedi.

Halk gününe katılarak İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile görüşen vatandaşlar ise uygulama sayesinde Başkan Seyfi Dingil ile bire bir görüşme fırsatı elde ettiklerini ifade ederek, çok memnun olduklarını belirttiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here