Halil Demir Çok Güçlü Geliyor

0
245

halil demir6Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir, seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sivil toplum kuruluşları, mahalleler, işadamlarına ziyaretler gerçekleştiren Demir, vekil olması halinde hayata geçireceği projeleri anlatırken halkın sorunlarını da dinliyor. Ziyaretlerde edindiği bilgilerin, dinlediği trcasino sorunların kendisine bir yol haritası oluşturacağını ifade eden Demir, her zaman ‘Biz’ anlayışıyla hareket edeceğinin sözünü de veriyor. Belediye başkanlığı döneminde ve seçim sürecinde yaptığı çalışmalarla göz dolduran Demir, en güçlü aday adayları arasında gösteriliyor.

Gittiği her yerde sıcak ilgi ve samimiyetle karşılanan Milletvekili aday adayı Demir, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyelerine konuk oldu.

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi yönetimi Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir’i ağırladı. Ziyarette yıllarca dürüst ve seviyeli bir şekilde sürdürülen dostluk ön plandaydı. OSB Başkanı Fatih Tosyalı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Demir’in bu nazik ziyaretinden ötürü oldukça memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Ziyarette konuşan İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Fatih Tosyalı, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin istikrar ve güven açısından son derece önemli olduğuna vurgu yaptı. AK Parti Hatay Milletvekili Halil Demir’in kişiliği, dürüstlüğü ve çalışkanlıyla her kesimden insanın takdirini topladığını belirten Başkan Tosyalı; “Halil Bey’i yakından tanıyoruz. 15 yıl boyunca yapmış olduğu belediye başkanlığı döneminde de bölgemize kalıcı hizmetler ve eserler bıraktı. Her şeyden önce güven veren bir duruşu ve kimliği var” diye konuştu.

halil demir7

Güven Ve İstikrar Çok Önemli

7 Haziran seçimlerinin önemine de değinen OSB Başkanı Fatih Tosyalı; “Ülkemizin daha hızlı ilerlemesi, hedeflerimize ulaşmamız için tabi ki güven ve istikrar çok önemlidir. Bizlerde sanayiciler olarak gelişmişlik ve kalkınma adına üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Bölgemizde de birbirinden değerli aday adayları var. Halil Bey’de siyasetin içinden gelmiş, sevilen ve sayılan siyasetçilerimizden birisidir. Ben OSB yönetim kurulu adına gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü kendisine teşekkür ediyor, çıkmış olduğu bu yolda üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Halil Demir ise, OSB Başkanı Fatih Tosyalı ve şahsında tüm yönetim kurulu üyelerin sıcak ve samimi karşılamadan ötürü teşekkür etti. Sanayicilerimizin ülke ve bölge ekonomisinin kalkınması, istihdamın sağlanması için yaptıkları çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten aday adayı Hali Demir; “Bizler sizlere bu çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olmamız çok önemli. Eğer Milletvekilliği görevi inşallah kısmet olursa, el birliği ve gönül birliği içinde çalışacağız. Sürekli istişare halinde olacağız. Her kesimle birlikte hareket edip bölgemize hizmet getireceğiz” diye konuştu.

halil demir8

Demir, STK’larla Bir Arada

Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir çalışmaları kapsamında, İskenderun’da yer alan bazı sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti. Sırasıyla İskenderun Eğitim-Bir-Sen Sendikası Yönetim Kurulu’nu, İskenderun Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun’u ve Yükseliş Koleji sahibi Eğitim kökenli işadamı Nuri Üysen’i makamlarında ziyaret eden Demir, aday adayı olmasının nedenlerini açıkladı.

Vekil seçildiği takdirde yapacaklarını da anlatan Demir; “Çıktığımız kutlu yolda Allah nasip ederde partimizin Hatay ilinde belirleyeceği Milletvekili aday sıralamasına girersem ve Milletvekili olarak TBMM’ne seçilirsem ben değil, biz anlayışı ile görevimi yürüteceğim. Bizim anlayışımızda ben değil, biz kavramı öne çıkacak. Gerek bölgemizin gerekse ilimiz gelişimi ve değişimi ile ilgili alınacak her kararda, yapılacak her projede önceliğimiz ortak akıl olacak. Alınacak her karar ortak akıl sonrası çıkan neticeler ışığında şekillenecek” şeklinde konuştu.

Yaptığı her ziyarette sıcak bir ilgi ile karşılanan Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir; “Bizim için herkes eşit olacak, vatandaşlarımızın her türlü sorun ve talepleri ile bire bir ilgilenilip, çözüm bulunması yönündeki gayretlerimizde ki samimiyet her bir vatandaşımıza hissettirilecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here