Haftanın Programı Belli Oldu!

0
66

Spor Toto 2. ve 3 Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları mçlartın programı ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. bu haftaki programa göre, Pazar günü Hatayspor, Etimesgut Bld. Spor’u, Erzin Belediyespor, Gölcükspor’u, Cumartesi günü (bugün) ise Kırıkhanspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor’u, Payasspor da Diyarbekirspor A.Ş.’yi sahalarında konuk edecek.

Hatayspor’da Selçuk Cezalı, 6 Futbolcu Sınırda

Hatayspor’da hafta sonunda oynanacak olan Etimesgut Belediyespor karşılaşması öncesinde 6 futbolcu kart ceza sınırında bulunuyor. Bunun yan sıra Eyüpspor karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Selçuk Özkan, Etimesgut Belediyespor maçında yer alamayacak. Ceza sınırında Hatayspor’un kilit isimleri bulunurken, Mithat Yaşar, Caner Hüseyin Bağ, Taha Balcı, Ömer Yıldız, Ali Fırat Okur ve Kaleci Akın Alkan Etimesgut Belediyespor maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.

Play-Off hedeflerinin devam ettiğini belirten İlhan Palut, hafta sonunda oynanacak olan Etimesgut Belediyespor karşılaşmasını değerlendirirken; Play-Off yarışına devam. Gerçekçi hedefimiz Play-Off’lara kalmak! Tabi matematiksel olarak şampiyonluk şansımız var ama MKE Ankaragücü’nün 6 maçı kaldı. Bunların birisi Kayseri Erciyes, birisi de bizimle! Diğer kalan 4 maçını da berabere bitirmesi lazım. Onun için gerçekçi hedefimiz play-off. Bir an önce play-off’u garantileyip, hazırlıklarımıza da başlamak istiyoruz” dedi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor’da son haftalarda ardı ardına alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Bülent Demirkanlı istifa ederken, yerine Mehmet Ak getirildi. Sarı-Lacivertli ekip, yeni hocası ile bugün, Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Kırıkhanspor’da parola ise galibiyet!

İlimizin diğer temsilcilerinden Erzin Belediyespor ise Gölcükspor’u Pazar günü Erzin İçler Stadında konuk edecek. Cumartesi günü ise Payasspor, Diyarbekirspor A.Ş.’yi yine sahasında ağırlayacak ve galibiyet arayacak. Haftanın programı şöyle: >>>

Hatayspor-Etimesgut Bld. Spor

26 Mart 2017 Pazar Saat: 15.00

Antakya Atatürk Stadı

Mert Güzenge, Ali Uğurtan Demirtaş, Ogün Kamacı

Erzin Belediyespor-Gölcükspor

26 Mart 2017 Pazar Saat: 15.00

Erzin İlçe Stadı

Hüseyin Çiftsüren, Selman Timur, Eren Özçelik

Kırıkhanspor-Manisa Büyükşehir Belediyespor

25 Mart 2017 Cumartesi Saat: 15.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Cihat Çelikdağ, Erhan Gündoğdu, Ömer Lütfü Aydın

Payasspor-Diyarbekirspor A.Ş.

25 Mart 2017 Cumartesi Saat: 15.00

Payas İlçe Stadı

Sercan Murat Gündüzler, Necdet Çelik, Mehmet Aldemir

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here