Hafta Sonu 1200 Sporcu Hatay’da Ter Dökecek

0
306

oryantiring1Harita yardımı ile yön bulmayı içeren ve zamana karşı yapılan bir spor olması itibariyle doğa ile iç içe çetin mücadeleyi de öğreten Oryantiring sporu Hataylılarla buluşuyor. Oryantiring yarışmanın ilk ayağı 26 Aralık Cumartesi Günü, Hassa Leçelik arazide Türkiye Geneli 1200 sporcunun katılımıyla düzenlenecek.

Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Hatay Büyük Şehir Belediyesi (HBB) organizasyonunda, Hassa Haydarlar Mahallesi Leçelik arazide yapılacak olan oryantiring yarışmalarında Türkiye geneli 1200 sporcu ter dökecek. Hatay Yarış Etkinlik Direktörü Harun Uz, Hassa Kaymakamı Mustafa Pala’yı ziyaret ederek yarışma hakkında bilgi verdi.

Hassa Kaymakamı Mustafa PALA, Hassa’da ilk defa yapılacak olan bu tür organizasyonların Hassa’nın geleceği için önemli olduğunu belirterek bütün Hassa halkını yarışmaları izlemeye davet etti.

oryantiring2

Görüşmenin ardından, Hatay Yarış Etkinlik Direktörü Harun Uz, Hassa Garnizon ve Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Nuri Dilek, Hassa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Erhan Balcı ve Haydarlar Mahalle Muhtarı Mustafa İleri, yarışmanın yapılacağı arazide incelemelerde bulundular.

Yarışmanın 2’ci ayağınınsa 27 Aralık Pazar Günü Antakya’da yapılacağı bildirildi. Ayrıca, Cumartesi günü “Antrenman Periyodlaması, Dayanıklılık ve Kuvvet Antrenmanları” konulu seminer Hatay Öğretmen Evinde saat 20.00’de başlayacak. Yarışmalar Pazar günü saat 14.00’te yarışma alanında yapılacak ödül töreniyle son bulacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here