Güzelmansur; “Tüm Büyük Dönüşümlerin Altında CHP İmzası Vardır”

0
128

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, partilerinin kuruluşunun 95. yılı münasebetiyle bir açıklama yaptı.

CHP’nin dönüşümlerin partisi ve çağdaş yarınların garantisi olduğunu savunan Güzelmansur, “Türkiye’nin demokratikleşme yolunda gerçekleştirdiği tüm büyük dönüşümlerin altında CHP imzasının olmasıyla gurur duyuyoruz. CHP, Cumhuriyet’i kurmuş ve egemenliği halka vermiştir. CHP, çok partili yaşamı hayata geçirmiş ve iktidarın demokratik yollardan el değiştirmesini sağlamıştır. Ülkemizi bugünlerde içinden geçtiği kaotik ve zorlu süreçten kurtarmak için yine büyük bir dönüşüme ihtiyaç vardır. Bunu başarabilecek yegane parti de, genlerinde dönüşüm başlatma ve gerçekleştirme kabiliyeti olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu dönüşümü de parlamenter sistemi güçlendirerek, hukukun üstünlüğünü yeniden tesis ederek, yargı bağımsızlığını sağlayarak, özgürlükleri genişleterek, üretimi ve adil bölüşümü öncelikleyerek sağlayacağız” dedi.

Mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini vurgulayan Milletvekili Güzelmansur; “95 yıldır ekonomik ve siyasi bağımsızlık, özgürlük, eşitlik ve çağdaşlık temelleri üzerinde yükselen bir toplum olma ideali için verdiğimiz mücadeleyi taviz vermeden sürdüreceğiz. 95. kuruluş yıldönümümüz vesilesiyle başta Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşları olmak üzere, CHP’ye emek veren tüm Genel Başkanlarımıza, partimizin her kademesinde görev yapmış ve yapmakta olan yöneticilerimize, üyelerimize, oylarıyla ideallerimizi ve hedeflerimizi destekleyen yurttaşlarımıza minnet ve saygılarımı sunuyorum. 95 yıldır Cumhuriyet’in, demokrasinin ve aydınlık bir Türkiye’nin yılmaz savunucusu olan Partimizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here