Güzelmansur; “Genel Başkanımıza Yapılan Çirkin Saldırıyı Şiddetle Kınıyorum”

0
115

chp il açıklama1CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, hafta sonu katıldığı şehit cenazesinde yumurtalı protestoya uğramasını kınadı.

Özellikle şehit cenazesinde böyle bir olayın yaşanmasının çok üzücü olduğunu ifade eden Güzelmansur; “Van’da meydana gelen ve 2 askerimizin yaşamını yitirdiği terör saldırısı hepimizi derinden üzmüştür. Bu süreçte yaptığımız açıklamalarla terörün ve şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumuzu, teröre karşı barışı savunduğumuzu, toplumu ayrıştırıcı değil birleştirici politikalar yürütülmesi gerektiğini vurguladık.

Birlik beraberlik çağrısı yaptık. Her bireyin, yanlış gördüğü konularda eleştiri hakkı olduğuna inanıyoruz. Fakat CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bir grup kendini bilmez tarafından yumurtalı saldırıda bulunulduğunu öğrendik.

Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizin cenazesinde böyle bir olayın yaşanması gerçekten çok üzücü. Demokrasinin hiçbir yerinde şiddet yoktur aksine tepkimizi demokratik yollardan dile getirmek vardır. Şiddeti körükleyen, hedef gösteren bu çirkin saldırıyı kınıyor, Genel Başkanımıza yapılan bu saldırının kimse adına, kimseye karşı, bir kez daha gerçekleşmemesini temenni ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here