Güzelmansur: “Birlikte Başaracağız”

0
102

chp-halk-gunu1CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur Halk Günü’nde Vatandaşı Dinledi

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, başlatmış olduğu Halk Günü’nün ilkini önceki gün gerçekleştirdi. Güzelmansur; vatandaşlar arasındaki iletişimi daha da arttırmak ve vatandaşların taleplerini yerinde almak için halk gününü başlattığını belirtti.

CHP Hatay İl Başkanlığında Parti yetkilileriyle birlikte bir araya gelen Başkan Güzelmansur burada halkın sorun ve taleplerini dinledi. Hatay’ın sorunlarını çözmek için çok bilinçli bir şekilde halk günlerini gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Mehmet Güzelmansur; “Hatay’ın bütün kesimleriyle bir araya gelerek ortak akıl ile hareket edeceğiz. Vatandaşı mutlu görmek istiyorsak öncelikle vatandaşlarımızın sorunlarına istek ve taleplerine çare olmalıyız.

chp-halk-gunu2

CHP varsa herkes için var. Bu sorunları çözmek için buradayım. Bu şehir hepimizin ve hep birlikte burada yaşıyoruz. Birlikte şehrimizi ileriye taşımamız gerekir. Her vatandaşımızın sorunlarını çözmek için CHP olarak adım atmaya başladık.

Halk Gününde yüzlerce vatandaşın sorunlarına çözüm bulmak için çaba sarf ediyoruz. Bu memleket hepimizin… Burada alacağımız notları vatandaşın taleplerini ve sorunlarını çözmek için CHP olarak çözümleyici olacağız. Bugün ilk halk günümüzü gerçekleştirdik ve halkımızı dinledik her zaman halkımızın yanındayız, İnanın birlikte başaracağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here