“Güvenlik Güçleri Bölücüleri Şımartmaktadır”

0
250

Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Naci Akkaya MKÜ Kampusunda Yaşanan Olaylara Değindi…

Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Naci Akkaya, geçtiğimiz günlerde Mustafa Kemal Üniversitesi kampusunda yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

Olayların sadece ülkü ocaklarına yıkılmak istendiğini ifade eden Akkaya, söz konusu olaylarda Türk bayrağı yakarak ve kargaşa çıkaran ortamı geren ÖĞDER adlı PKK yandaşı gruba karşı yapılan mücadelenin sağ sol ayrımı olmadan milliyetçiler tarafından yapıldığını dile getirdi.

Olaylarda güvenlik güçlerinin sadece ülkücülere karşı tavır almasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Akkaya, Hatay valisine, İl Jandarma komutanına, il emniyet müdürüne seslenerek; “Orada söz konusu İnci Sitesinde oturan öğrenciler, bu ilin misafiridir. Olayların sürekli ülkücülere yıkılmak istenmesi yanlıştır. Ülkücüler orada özellikler çıkan olayların yatışması için çaba göstermiştir. Güvenlik güçleri bölücüleri şımartmaktadır” dedi.

ÖĞDER adlı PKK grubu yerine, ülkücülerin sürekli olarak güvenlik güçleri tarafından gözaltı ile tehdit edildiğini iddia eden Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Naci Akkaya, güvenlik güçleri tarafından bölücülerin şımartılmaya devam edilmesi sonucunda olayların devam edeceğinin altını çizerek, Hatay’a eğitim görmeye ve iyi bir yerlere gelmek için çaba gösteren öğrencileri bölücülere yem edilmemesi gerektiğini söyledi. Oynanan oyunun farkında olduklarını ve gayet soğukkanlı bir şekilde hareket ettiklerini ve tahriklere kapılmadıklarını özellikle vurgulayan Akkaya, bu konuda devletin devletlik görevini yapması gerektiğine vurgu yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here