Güven; “Emeğimizin Karşılığını Almak İstiyoruz!”

0
89

Sezona kötü başlayan İskenderunspor 1967’nin, Türkiye kupası maçında ve geçtiğimiz hafta sonu oynanan Silivrispor karşında galip gelmesi taraftarı sevindirdi. Silivri maç ile ilgili değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Can Güven, alınan galibiyetten ötürü futbolcularını kutlarken, ligin uzun soluklu bir maraton olduğunu hatırlattı ve alının iki galibiyet ile baharın gelmediğini belirtti.
Karşılaşmalarda alın terlerinin ve emeklerinin karşılığı almak istediklerini söyleyen Güven; “Sıkıntılı bir süreçte lige başladık. Yapacağımız maç trafiği ile bu süreci atlatacağımızı biliyorduk ve nitekim de öyle oldu. İstediğimiz transferleri yapamadığımız için bazı oyuncuları mevkilerinin dışında oynatmak zorunda kalıyorum. Buna rağmen kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapan tüm sporcularıma gösterdikleri özveriden ötürü teşekkür ediyorum.
Lig bizim için daha önemliydi, kupaya katılmayı dahi düşünmüyorduk. Ama futbolcularım iki kategoride de mücadele etmek istediklerini söylediler. Bizde kupaya katıldık. Hem kupa maçında hem de ligdeki son maçta çok önemli galibiyet aldık. Alınan bu galibiyeti İskenderun halkına hediye ediyoruz” dedi.
Türkiye kupası ikinci maçı için bugün) Balıkesir’e hareket edeceklerini de belirten Güven; “Bu maçın ardından da Niliferspor ile yapacağımız lig maçı için Bursa’ya geçeceğiz. Bu iki önemli karşılaşmadan da iyi sonuçlar alıp kente dönmek istiyoruz. İki maç kazandık diye bahar gelmediğini biliyoruz. Bu yolda çok zor engeller bizi bekliyor. Desteklerin devam etmesi halinde takım çok daha iyi yerlerde olacaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here