Güven; “Ben ve Takım Sahipsiz Bırakıldık!”

0
69

İskenderunspor 1967’de, futbol takımının ayakta durması adına 3. Lige çıkıldığından buyana büyük özverilerde bulunan ve bu konuda her zaman yalnız bırakılan Teknik Direktör Can Güven’in ani istifası spor kamuoyunda şok etkisi yarattı. Güven, istifasının nedenini sahipsizlik, futbol dışı konularla uğraşmak ve futbolcuların ikinci kez idmana çıkmayarak tepkilerini göstermesi olarak gösterdi ve durumu; “Ben ve Takım adeta sahipsiz bırakıldık!” şeklinde özetledi.

9 yıldır takıma emek veren Güven; “Son gelinen noktada, sahipsizliğin devam etmesi, futbolcuların alacaklarını alamamasından ötürü idmanlara çıkmama eylemini ikinci kez yapmaları ve kenti terk etmeleri bardağı taşıran son nokta oldu. Hafta içerisinde takım oyuncularının idmanlara çıkmaması ve bu durum karşısında Cuma gününe kadar hiç kimsenin kılını kıpırdatmaması istifa kararı almamda etkili oldu.

Takım ve ben sahipsiz bırakıldık! Teknik Sorumlu olarak, takım oyuncularının sahada yapmaları konusunda uğraş vermem gerekirken, çık uzunca bir süredir futbol dışı sorunlarla uğraşmak durumda kaldım. Bu durumun benim vizyonuma, misyonuma ters düşmesi nedeniyle ve kendi mesleğime olan saygım ve sorumluluğumdan ötürü istifa ettim!” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here