Gürçınar, Avrupa Şampiyonasında Boy Gösterecek

0
211

tekvando2Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından organize edilen “5. Yıldızlar Avrupa Şampiyonası” 22-25 Ağustos 2013 tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş de düzenlenecek. Bu şampiyonaya İskenderun’da bulunan Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Okulundan +65 kg. İlter Gürçınar’da katılacak.

İskenderun’u ve ilimizi ülkemizde ve Avrupa arenalarında en iyi şekilde temsil eden Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Okulu, yine bir uluslar arası şampiyona sporcusunu gönderiyor. Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan’ın antrenörlüğünü yaptığı Öz Şampiyonlarda, ülke genelinde yapılan birçok şampiyonlarda üstün başarı gösteren ve yıldızlar kategorisinde iki Türkiye birinciliğini elinde bulunduran İlter Gürçınar, milli takım seçmelerine katılmadan direk milli takıma çağrılan sporculardan biri oldu. 5. Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için kampını tamamlayan Türkiye Tekvando Milli takımı şampiyonaya 10 bayan 10 erkek sporcu ile şampiyonaya katılıyor.

41 ülkeden 390 sporcunun katılacağı Yıldızlar Avrupa Şampiyonası 22-25 Ağustos tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş de düzenlenecek. Türkiye Milli Takımı, Teknik Direktörü Ali Şahin yönetimindeki şampiyonaya gitti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here