Güney Akademi 10’cu Yılında da Doludizgin!

0
269

Güney Akademi Spor Kulübü, Hatay Basketbol Erkekler U16 Liginde oynadığı 6 maçın 6’sını da kazanarak grubunu lider tamamladı ve yarı finaller için gün saymaya başladı. Geçtiğimiz yıl 3 kategoride birden Hatay Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Güney Akademi, bu yıl da başarılarından söz ettirme hedefiyle yoluna devem ediyor!

Basketbol okulundan yetişen çocuklarla Hatay Basketbolunda 10 yıldır başarıyla mücadele eden Güney Akademi, her yıl yenilenen çizgisi, elde ettiği başarılar ve yetiştirdiği oyuncular ile İskenderun’da basketbolun lokomotifi olmaya devam ediyor. Bu yıl Hatay Liglerine U16, U15, U14, U13, U12 ve U11 olmak üzere toplamda 6 kategoride katılan Güney Akademi, katıldığı her kategoride Hatay 1’ciliğini hedefliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Nebil Özdemir; “Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü olarak bu sezon 10. yılımızı kutluyoruz. 10 yıldır hedeflerimiz doğrultusunda çok çalışarak birçok başarı elde ettik, birçok kız ve erkek oyuncuyu Hatay ve ülke basketboluna hediye ettik. Birçok kez Hatay’ımızın adını bölge şampiyonalarında başarıyla temsil ettik. Bunun için kısıtlı imkânlara sahip olmamıza rağmen çok çalıştık, gecemizi gündüzümüze kattık ve hala aynı tempoda çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Yeni sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını da sözlerine ekleyen Özdemir; “U16 takımımız 6’da 6 yaparak yarı finallere grup birincisi olarak katılma hakkını elde etti. Oyuncularımızdan yarı finalde de iyi bir performans ve şampiyonluk bekliyoruz. Bunun için onlar da biz de yoğun bir tempoda çalışıyoruz. İnşallah verdiğimiz emeklerin karşılığını da sezon sonunda şampiyon olarak almayı bekliyoruz. 10. yılımızda oyuncularımızın bize bu başarıları yaşatacağına olan inancımız tam” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here