Gündemden Kısa Kısa Haberler!

0
54

Belediye Meclisi 1 Mart’ta Toplanacak

Belediyemiz Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 5393 Sayılı Kanunun 20.maddesi gereğince 01.03.2013 Cuma günü saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanacak. Belediye meclisinin gündemini şu maddeler oluşturacak; *08.01.2013 gün ve 15 Sayılı meclis kararı ile yapılan plan değişikliğine itiraz ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi. *Mülkiyeti Belediyemize ait Sakarya Mahallesindeki Sağlık Ocağı Hizmet Binası ile ilgili İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile 1 Yıllık kira sözleşmesi yapılması hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.

 

MKÜ’de Aday Memur Temel Eğitimi

Mustafa Kemal Üniversitesi birimlerinde görev yapan aday memurların eğitimlerinin ilk aşaması olan Aday Memur Temel Eğitimi 19 Şubat 2013 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sabahattin Nal’ın eğitici olarak katıldığı “Gizlilik ve Gizliliğin Önemi” konulu ders ile başladı. Aday memur eğitimine birimlerde görev yapan 53 aday memuru katılırken, katılımcılara 6 Mart 2013 tarihine kadar toplam 60 saat sürecek olan eğitim uygulanacağı belirtildi. Bu eğitim sonunda 8 Mart 2013 tarihinde yazılı sınava tabi tutulacak ve başarılı olan adaylar bir sonraki eğitim olan “Hazırlayıcı Eğitime” katılmaya hak kazanacaklar.

Prime Mall’da 2. Dönem Eğitimleri

Eğitime verdiği önemi istikrarlı bir şekilde sürdürdüğü eğitim programı ile gösteren Prime Mall İskenderun 8 aydır sürdürdüğü eğitimlerin 2. Dönem sertifika törenini coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. 3S Danışmanlık şirketi Eğitim Danışmanı Soner Selçuklu’nun Mayıs ayından bu yana gerçekleştirdiği eğitimlerde yönetim becerileri, satış teknikleri, müşteri ilişkileri ve etkin hizmet sunumunu içeren eğitimler verildi. 8 ay süren 1. Dönemin ardından gerçekleştirilen sertifika töreninde eğitime katılan tüm Alışveriş Merkezi çalışanlarına 2. Dönem sertifikaları verilirken, kendi grubunda ilk 3’e giren temizlik ve güvenlik ekibi hediye çeki ile ödüllendirdi. Alışveriş Merkezinin hizmet kalitesini eğitim ile en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan Alışveriş Merkezi Yönetimi, bu eğitimleri 4’er aylık dönemler halinde devam ettireceklerini bildirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here