Günay Otomotiv’den Tanıtım Etkinliği

0
355

günay otomotiv1İskenderun Fiat Bayi Günay Otomotiv, hafta içinde İskenderun Demir-Çelik (İDÇ) Lojmanlarında yaptığı araç tanıtımı ile Fiat’ın yeni modellerini bir kez daha görücüye çıkardı. İDÇ Lojmanlarında yapılan etkinlikte bir adet Fiat Egea satışı yapılırken, aracı alan kişiye anahtar teslimi de hemen yapıldı.

İskenderun’da otomotiv sektörünün öncülerinden olan Günay Otomotiv, yine farkını gösterdi. Günay Otomotiv’in 18-21 Nisan tarihleri arasında İDÇ Lojmanlarında yaptığı araç tanıtım etkinliği oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Büyük ilgi gören tanıtım etkinlikleri çerçevesinde İsdemir’de çalışan ve İDÇ Lojmanlarında ikamet eden İDÇ personeli Halil Kurt, görerek beğendiği Fiat Egea’yı hemen orada satın alırken, satış ile birlikte teslimat da etkinlik çerçevesinde gerçekleştirildi.

günay otomotiv2

Aracının anahtarını hemen teslim alan Halil Kurt ve ailesi için Günay Otomotiv personeli tarafından bir de pasta kesildi. Pasta kesimi ve anahtar tesliminde küçükten büyüğe tüm Kurt ailesinin mutluluğu görülmeye değerdi.

İDÇ Lojmanlarında bugün sona erecek olan Araç Tanıtım Aktivitesinde, Fiat’ın 6 modeli görücüye çıkarken, tanıtıma katılan herkesin araçların özelliklerinden memnun kaldığı da gözlemlendi.

günay otomotiv3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here