Gül, Halkın Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor

0
72

ibrahim gül3Seçim çalışmalarını mahallelerde sürdüren MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, geçtiğimiz hafta sonu Yıldırımtepe Mahallesi, Sakarya Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi ve Bitişik köyü sakinleri ile bir araya geldi. Gül,  vatandaşın sorun ve sıkıntıları hakkında notlar alıp, bunlarla ilgili gerekli çalışmalar gerçekleştireceğinin sözünü verdi.

Burada vatandaşlara seslenen Gül, sosyal sorumluluk projelerinden söz ederken; “Bunlardan bir tanesi 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza belirli periyodik gün ve saatte belediyece kurulacak olan temizlik ekibini istekleri doğrultusunda göndereceğiz. Evlerde dipten uca temizlik yaptırıp vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracağız. Bu temizlik hizmetinde sınırlama yok. Ayrıca mahalle muhtarlıkları ve kanaat önderleriyle yapılacak ortak çalışma sonrasında birinci derece ihtiyaç sahiplerine düzenli olarak her ay belediye tarafından tahsis edilecek karta yüklenecek olan para miktarı ile şehrin esnaf kesiminde kullanılmasını sağlayacağız.

Belirlenecek olan ikinci derece ihtiyaç sahiplerine 3 ayda bir olmak üzere gıda yardımında bulunacağız ve üçüncü derece ihtiyaç sahiplerine yılda en az bir kere olmak üzere belediye imkânları çerçevesinde yardım yapacağız. Bizim bunları yapabilmemiz için yetki almamız söz konusu olduğundan hepinizi birer İbrahim Gül atfedip çalışma yapmanızı rica ediyorum. Bu maksatla şehrin her kesiminin daha yaşanılır bir İskenderun olması için destek bekliyorum” diyerek destek istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here