Göztepe İskenderun Futbol Okulu İdmanlara Başlıyor

0
2001

göztepe spor okulları1Türk Futbol tarihinin önemli mihenk taşlarından biri olan Göztepe’nin altyapısına futbolcu yetiştirmek üzere İskenderun’da açılan Göztepe Futbol Okulu, bugünden itibaren idmanlara başlıyor. Göztepe İskenderun Futbol Okuluna kayıtlar ise devam ediyor.

‘Geleceğin Fevzi Zemzem’lerini Yetiştiriyoruz’ soganı İskenderun’da açılan Göztepe Futbol Okulu, bugün saat 13.00’te Arena Halı Saha Karaağaç adresinde ilk idmanına başlıyor. Amaçlarının bölgemizdeki genç futbolcuları Göztepe futbol takımına kazandırmak olduğunu kaydeden Göztepe İskenderun Futbol Okulu Hocalarından Cüneyt Zemzem; “Efe İslamoğlu, Ferdi Zemzem ve ben futbol birikimlerimizi genç yeteneklere öğretmek için, Göztepe Futbol Okulunu açtık. Göztepe’nin İskenderun’dan çıkan efsane futbolcusu, 1967-68 ve 1968-69 sezonlarının gol kralı olan Fevzi Zemzem gibi yeni isimlerin yetiştirilmesine katkı sunmak istiyoruz. Bölgemizdeki tüm genç yetenekleri Göztepe İskenderun Futbol Okuluna bekliyoruz” diye konuştu.

Cüneyt Zemzem, Uğur Mumcu Caddesi 333. Sokak No: 14 Karaağaç adresindeki Arena Spor Tesislerinde eğitim verecek olan Göztepe İskenderun Futbol Okuluna kayıt yaptırmak veya bilgi almak için (0.535) 365 19 54 nolu telefon aracılığı ile kendileriyle irtibata girilebileceğini de sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here